Kolme ykköstilaa lujalaisille Sastamalasta

08.02.2018
Hs-ikäisten sprintissä Elmeri Lehtinen (44) voitti jokaisen erälähdön. (Kuva: Marika Pellonperä)

Satakunnan hiihdon juniorcupin toinen osakilpailu kilpailtiin aurinkoisessa pakkassäässä Sastamalan Vinkissä sunnuntaina 4.helmikuuta. Samalla kilpailtiin 13-16 -ikäisten HS-sprintit.
Kilpailut oli alun perin tarkoitus hiihtää perinteisellä hiihtotavalla, mutta alkuviikon lumitilanne pakotti järjestäjät muuttamaan hiihtotyylin vapaalle.
Kilpailumatkat poikkesivat hieman totutuista, sillä junnucuphiihtäjillä matkat olivat normaalia pidemmät.

Juniorsarjoissa lujalaisista parhaiten menestyivät Liina Laine (N10) ja Verneri Lehtinen (M12), jotka molemmat ottivat ykköstilan sarjoissaan.
Palkintopallille kisassa ylsivät myös kolmansiksi sijoittuneet Santeri Mäkelä (M08) ja Siiri Mäkelä (N11). Myös RimoTurgan (M09), Sakari Mäkelä (M10), Aada Alanen (N11) ja Severi Laine (M12) edustivat hienosti Lujan värejä.

Hs-ikäisten sprintissä Elmeri Lehtinen otti selvän ykköstilan. Sprintissä jokaisella sarjalla oli kolme erälähtöä. Näistä eristä laskettiin sijalukupisteet ja pienimmät pisteet kolmen lähdön jälkeen saanut voitti kisan. Elmeri voitti jokaisen erälähdön ja sai näin pienimmän mahdollisen pistemäärän
Sprinteissä pientä lujalaisjoukkuetta täydensi myös N13- sarjassa hiihtänyt Jenny Nisu.

Urheilulajit: