LP Vampula Huittinen kärsi ykkössarjassa vierastappion Kuortaneella.

22.01.2018 Mauno Kotamäki
Kuortane-pelissä tuuletuksiin oli aiheita vähemmän kuin kuvan Viesti-pelissä, jossa napattiin voitto syyskaudella.

Kuortaneen lentopallolukion joukkue osoittautui tylyksi emännäksi ottamalla täydet sarjapisteet 3–1-voitolla LP Vampula Huittisen ykkössarjajoukkueesta. Eräpisteet olivat 25–23, 22–25, 25–20 ja 25–23.

LP Vampula ei ollut pelissä ihan parhaimmillaan, sillä Venla Raitala ja Petra Sahlberg olivat lii-gajoukkueen mukana ja Vilhelmina Prihti sekä Ella Marila olivat vasta yöllä kotiutuneet B-tyttöjen turnauksesta.
Syystä tai toisesta joukkueen peli oli lähinnä kamppailua omien virheiden kanssa.

–Vastustajaa autettiin virheillä turhan paljon, parempaan meidän olisi pitänyt pystyä, toteaa joukkueen valmentaja Juhani Lempinen.
–Avauserää johdettiin kahdeksalla pisteellä, mutta johto menetettiin. Toisessa erässä päästettiin vastustaja selvästi karkuun, mutta saavutettiin ja otettiin erä.
–Kolmas erä pelattiin tasatahtia 20 pisteeseen saakka, mutta loppu virheiltiin vastustajalle. Neljännessä päästiin hyvin peliin mukaan, mutta vastustaja paransi peliä lopussa ja vei erän ja otteluvoiton.

Yksi tappio ei vielä LP Vampulan jatkoa sarjassa lannista.
–Uskon edelleen meidän omaan tekemiseemme, vakuuttaa Lempinen.
LP Vampula kohtaa ykkössarjassa seuraavaksi vieraissa 28.1. HelVolley2-joukkueen. Runkosar-jan peleissä LP Vampula voitti helsinkiläiset sekä koti- että vieraspeleissä.
Seuraava kotipeli joukkueella on vasta ke 14.2., jolloin vastustajaksi saapuu Viesti.
 

Urheilulajit: