KuKi voitti Luja HT:n 3–6 ja siirtyi sarjakärkeen

08.01.2018 T Susi
Antti Nurminen teki paluun kentälle loukkaantumisen jälkeen.

Vierailija-KuKi aloitti todella salamana pelin Huittisissa Luja HT:ta vastaan ja teki ensimmäisen maalinsa jo 18 sekunnin kohdalla.
HT ei kuitenkaan hötkähtänyt alkua, vaan otti nopeasti kiekollisen hallinnan it-selleen. KuKi teki silti totuttua työtään omassa päädyssä ja kotijoukkue ei saanut millään maalia aikaiseksi.
Erän loppupuolella molemmat joukkueet pääsevät kokeilemaan ylivoimaa, mutta tuloksetta. Ensimmäisessä erässä HT:n Janne Rantaniitty torjui 7 kertaa ja vieraiden Juhani Oksman 16 kertaa.

Toinen erä jatkui siitä mihin ensimmäinen jäi. KuKi oli potkun perässä. Harjavaltalaiset joutuivat rikkomaan peräti kolmen jäähyn verran ensimmäisen kuuden minuutin aikana. Viimeisen jäähyn aikana HT vihdoin onnistui: Teemu Setälä ja Miika Raittinen pelasivat paikan ja Veli-Pekka Reiman ei epäonnistunut.
Varmasti kaikki odottivat tässä vaiheessa, että HT laittaa vitosen silmään ja painelee menojaan. Mutta vain 20 sekuntia maalista ja kiekko kaivettiin – yllättäen –omasta verkosta. Heti maalin perään vielä alivoimalle ja tilanne kääntyikin päälaelleen.
HT pelasi kuitenkin taas hyvää alivoimalle ja Kalle Pelli teki erinomaisen yksilösuorituksen ja tilanne alivoimalla kahteen–kahteen.
KuKi erikoistui ottelussa pikamaaleihin ja teki käsittämättömästi kahdeksan se-kunnin aikana kaksi maalia. Minuutti ennen erän loppua Antti Nurminen ja Reiman tekivät peliä ja Raittinen kavensi erätaukolukemiksi 3–4.

Kolmanteen erään Luja HT tuli sisuuntuneena ja KuKi joutui roikkumaan jatkuvas-ti. Erän ensimmäisen kymmenminuuttisen aikana vierailijat istuvat peräti neljä kakkosta. Mutta kotijoukkueen ylivoima ei saanut sisään edes täysin tyhjistäkään tonteista.
Perinteinen klisee toimi taas, eli kun et itse tee, niin vieraat tekevät, ja tilanne oli yllättäen 3–5. Erän lopussa HT yritti vielä ilman maalivahtia mutta KuKi viimeisteli vielä yhden tyhjiin.

KuKi nousi 3-6 voitolla sarjakärkeen. Luja HT oli hyvällä pelipäällä, mutta maalipaikkojen tuhlailu kävi kalliiksi.
Pelit jatkuvat lauantaina kun Chiefs saapuu Huittisiin.

 

Urheilulajit: