Luja HT:llä kuuden pisteen viikonloppu

23.10.2017 T Susi

Luja HT jatkoi viikonloppuna väkeviä otteitaan ja venytti voittoputken neljän ottelun mittaiseksi.

Lauantaina joukkue matkasi Kokemäelle KK-V vieraaksi. Kotijoukkue jäi ottelun alussa täysin telineisiin ja hyökkäykset toisensa jälkeen vyöryivät kohti KK-V maalia. Vajaa kolmen minuutin pelin jälkeen Kalle Mahlamäki tarjoilee kiekon keskustaan ja Arttu Puputti viimeistelee 0-1 osuman. Viitisen minuuttia tästä ja Luja pääsee ylivoimalle, reilu minuutin pyöritys ja Miika Raittinen tekee maalin. Peli ei ehdi edetä edes kahta minuuttia kun nähdään ottelun kaunein maalin, Mahlamäki ja Puputti järjestelevät ja Teemu Tattinen laukoo jo lukemat 0-3. Loppu erässä ei nähty kuin jäähyjä kun KK-V yritti jotenkin päästä peliin mukaan.

Toinen erä jatkui kotijoukkueen jäähyillessä. Puputti tekee illan toisensa ylivoi-malla ja ottelu näyttää ratkenneen. Erän puolessa välissä erinomaisesti pelanneen Janne Rantaniityn luistin hajoaa ja Luja on pakotettu maalivahdin vaihtoon. Kyllä maalivahti joutuu heti keskelle alivoima sulaa ja nopeasti tilanne onkin 2-4, näistä Lukemista myös erätauolle.

Rantaniitty palaa kolmanteen erään maalinsuulle ja samoin pelin painopiste on taas kotijoukkueen päädyssä. Molemmat joukkueet jäähyilevät paljon mutta koti-joukkue ei saa missään vaiheessa todellista kiriä aikaiseksi. Muutama minuutti ennen loppua Raittinen tekee illan toisensa ja ottelu päättyy näihin 2-5 lukemiin.

 

Sunnuntaiseen ParSport-otteluun lähdettäessä Luja HT oli massiivinen suosikki. Vierailijat eivät olleet voittaneet kauden ensimmäisistä kuudesta ottelusta vielä yhtään. Otteissa paistaa sunnuntaihöntsän elkeet mutta ruutinilla Esa Väisänen tekee erässä kaksi maalia. Toinen erä jatkui melkoisena pelailuna ja vieraillakin on omat paikkansa mutta Janne Rantaniitty jatkoi hyviä syksyn otteittaan. Kalle Mahlamäki vie kotijoukkueen ajassa 32.30 3-0 johtoon ja muutama minuutti tästä Väisänen viimeistelee tyylikkäällä etuylänurkalla hattutempun täyteen. HT jostain syystä jäähyili kolmannen erän ja lopulta ajassa 53.30 vierailijat rikkovat nollat. Muutama minuutti ennen loppua Arttu Puputti viimeistelee loppulukemiksi 5-2.

- Valmennuksen mietteet viikonlopusta: kuusi pistettä on hyvä asia. Kuitenkin tärkeää on se, että pelillisesti ollaan menty eteenpäin. Varsinkin Kokemäen peli oli meiltä hyvää tekemistä. Kotipelissä tietyt asiat unohtuivat mutta ei ole helppoa itse pitää vauhtia kun vastustaja oli aika verkkainen.

Urheilulajit: