Vintiöt ykkönen Vampulan beach volleyssa

10.07.2017 Mauno Kotamäki
Turnauksen voittajajoukkueessa Vintiöissä (vas.) pelasivat, Toni Vilkkinen, Tomi Heikkilä ja Petri Kurvinen. Toiseksi tulleen Teholyönnin pelaajat olivat Tuomas Tihumäki, Heli ja Ville Taalikka ja Tapio Virolainen.

Vintiöt oli voittamaton Vampula-viikon beach volley -turnauksessa, vaikka Teholyönti antoikin finaalipelissä tiukan vastuksen.
Vintiöiden joukkueessa pelasivat Tomi Heikkilä, Petri Kurvinen ja Toni Vilkkinen. Teholyönnin pelureita olivat Tuomas Tihumäki, Tapio Virolainen ja Heli Taalikka sekä jalkaongelman vuoksi vain pikaisesti kentällä käynyt Ville Taalikka.
Alkulohkoistaan jatkoon selviytyivät Vintiöiden ja Teholyönnin lisäksi Soinilan Pallo kokoonpanolla Sami Harakka, Timo Tolvi, Esa Kotiranta ja Jari Kutilainen sekä joukkue Heikkilät, jossa pelasivat Sami, Aino ja Aku Heikkilä.
Välierässä Vintiöt voitti 2–0 Heikkilät ja Teholyönti 2–0 Soinilan Pallon.
Finaaliottelussa  Vintiöt voitti avauserän 21–14, mutta Teholyönti väänsi tiukan toisen erän itselleen 20–22. Ratkaisevassa kolmannessa erässä Vintiöt karkasi jo 13–7-johtoon, mutta Teholyönti ei antanut periksi. Mainio loppukiri ei kuitenkaan riittänyt, vaan erä Vilkkisen jujulla Vintiöille 15–11.
–Voiton ratkaisi se, että saatiin kolmannen erän alussa riittävä etumatka, huomioi Vintiöiden Heikkilä.
Vampulan Yrittäjien järjestämässä turnauksessa palloa iski yhdeksän joukkuetta.

 

 

Urheilulajit: