LP Vampula Huittisen ykkössarjakausi päättyi tappioon Nurmolle

08.03.2017 Mauno Kotamäki
LP Vampulan parhaana palkittiin Niina Aaltonen (vas.) ja Nurmon Jymystä Marja Krilic.

LP Vampula Huittisen kuluvan kauden ykkössarjapelit saatiin sunnuntaina päätökseen. Vierailija Nurmon Jymy vei sarjapisteet 0-3 voitolla ja jatkaa sarjaa välieräpeleissä. LP Vampula voi olla kauteen tyytyväinen, sillä sarjapaikka ensi kaudelle tuli varmistetuksi.
Ykkossarjan yläjatkosarjan 2-lohkoa ilman eränkään menetystä johtava Nurmo hallitsi ottelua selkeästi ja otti 0-3 voiton eräpistein 18-25, 15-25 ja 11-25. Avauserässä LP Vampulan onnistui pitää peli tasaisena 13-14 saakka, josta selvästi kokeneempi vierasjoukkue jatkoi erävoittoon seitsemän pisteen erolla.
Myös toiseen erän alkupuolisko oli vielä tasainen 14-14 saakka. Taylor Poulsenin syöttövuorolla Nurmo eteni tilanteesta 14-16 ratkaisevaan johtoon, 14-22 saakka ja erä vieraille 10 pisteen erolla. Kolmannessa erässä Nurmo karkasi omille teilleen heti alusta alkaen vieden erän selkeästi 11-25 ja ottelun 0-3.

Ottelun tuloksella ei ollut kummallekaan joukkueelle merkitystä.
-Päätimme heti avauserän tappion jälkeen peluuttaa loppupelin aikana kaikkia pelaajia, totesi LP Vampulan valmentaja Parri Kruuda.
Joukkueiden parhaina palkittiin vieraista Marja Krilic ja kotijoukkueesta uusi kasvo, Niina Aaltonen.

Kruuda oli kuluneeseen 1-sarjakauteen joukkueensa puolesta tyytyväinen.
    -Pidän kauden huipentumana voittoa JyväsLentiksestä, jossa ratkaistiin pääsy yläjatkosarjaan ja samalla ensi kauden ykkossarjapaikka varmistui. Valmennuksellisesti meillä oli hyvä tilanne se, että Päivi Pohjalainen toimi apuvalmentajana ja samalla tuurasi minua kun en päässyt kaikkiin harjoituksiin mukaan.

Kruuda antoi tunnustusta myös pelaajille.
     -Joukkue oli 1-sarjaan varsin nuori, nuorimmat vasta B-ikäisiä, mutta hienosti jaksoivat kulkea harjoituksissa ja toivottavasti mahdollisimman moni heistä jatkaa myös ensi kaudella.

Ottelussa palkittu Niina Aaltonen on viimeksi pelannut tamperelaisessa Mestossa, jossa pelit loppuivat viime kauteen kun Mesto luopui mestaruusliigapaikasta.
    -Olen käynyt LP Vampulan harjoituksissa jo muutaman kerran ja tarkoitus on pelata seurassa ensi kaudella, Aaltonen kertoo.
    Aaltosen tulon LP Vampulaan vahvisti myös LP Vampula Huittisen manageri Timo Talvitie.
    Säkylässä lentopallo-oppinsa saanut Aaltonen asuu nykyisin Eurassa ja käy töissä Lappi TL:ssä. Ykkössarjapelissä Nurmoa vastaan pelaamisen lisäksi Niina Aaltonen oli LP Vampulan kokoonpanossa saman illan liigapelissä LiigaPlokia vastaan, mutta siinä hän oli vielä vaihtopelaajan roolissa.

 

 

9.3. korjattu Aaltosen työpaikkakunnaksi Lappi TL.
 

Urheilulajit: