Tiukkoja kamppailuita jokkispysteistä

13.07.2015
EVK:n lähtö: Sami Helenius (kolmen nipussa vas), Sauli Haavisto ja Mikko Ikonen.

Paikallisesti tarkastellen Huittisten UA:n ja Äetsän UA:n jokkiskuljettajilla oli hyvät kilpailut. EVK-luokassa ÄetUA:N Sami Helenius nappasi isoimman pokaalin, toiseksi tuli HuiUA:n Sauli Haavisto ja kolmanneksi KokeUA:n Valtteri Rekola.

EVK:n lähdössä oli tulla ahdasta, mutta Sami Helenius selvitti tiensä ensimmäiseksi.
–Sitten menin omaa ajoani ja voitto tuli. Pieksämäelle olisi tarkoitus mennä ajamaan ensi viikonloppuna ja sitten kardaanikunkkuun, joka on yksi vuoden päätapahtumista, Helenius kertoi.
–EVK:n osalta kisa meni hyvin. Yleisessä luokassa meitä oli kilpailutilanteessa kolmen- neljän auton rypäs ja oli vähän ahdasta. Siinä kilpailutilanteessa edessä ollut Fiat kääntyi poikittain ja osuin siihen, jolloin ja tilanteesta tuli minulle musta lippu. Seuraavaksi tiedossa ovat Valvoline JM kotiradalla ja Maanrakennus JM Kokemäellä, Haavisto kertoi.

Nuorten luokan toinen oli Äetsän UA:n Emil Prihti KokeUA:n Viljami Rekolan vanavedessä ja kolmanneksi sijoittui Mäntän UA:n Juho Nykänen. Naisissa kolmanneksi ajoi ÄetUA:n Linda Mansikkamäki, kun voittoon ajoi EMSC:n kuljettaja Nina Lavikainen ja toiseksi HyUA:n Senja Kuittinen. Yleisessä kolme parasta olivat NoorUA/MK:n Henry Djakonowsky, SatUA:n Rami Lehtonen ja SomUA:n Robert Rasi.
Pappojen isoimman pystin sai V-SUA:n Mika Kiveinen ja toinen oli L-H UA:n Erkki Heikkilä. Kilpailun järjestäneen Säkylän UA:n Veli-Matti Ollonqvist kätteli palkintojen jaossa kilpailunjohtaja Elina Peipon ja kilpailun sihteeri Janika Arjasalon pariin kertaan, Pappaluokan kolmanneksi ja EVK:n viidenneksi sijoittuneena.

Kilpailussa palkittiin lisäksi Parhaana Säkylän UA:n kuljettajana Rami Helin, Paras kaato-palkinnon sai OrSUA:n Heikki Korkeila, Yleisen luokan paras EVK-auto –palkinnon sai Espoon UA:n Olli Lavikainen ja Toimitsija-pokaalin sai hinauksien hoitamisesta HuiUA:n Jyrki Tuumanen.

- Janika Ihanamäki -

 

 

 

Urheilulajit: