Teema 23.12.2019 06:33

Lohi kypsyy lempeästi mausteliemessä

Makua antavat muun muassa fenkoli, maustepippuri, appelsiini, merisuola ja timjami.

Kun lohen kypsentää hiljalleen poreilevasssa liemessä, kalasta tulee todella mehevää.
Kun lohen kypsentää hiljalleen poreilevasssa liemessä, kalasta tulee todella mehevää.
Marja-Liisa Hakanen

Suomalaisten joulupöydässä erilaisilla kalaruuilla on tärkeä asema. Sillien ja silakoiden lisäksi suosikkikaloihin kuuluu lohi, josta voi valmistaa sekä kylmiä että lämpimiä juhlaruokia.

Tilaajalle

Haluatko lukea koko artikkelin?

Artikkeli on luettavissa Lauttakylä-lehden tilaajille. Voit tilata myös vuorokauden lukuoikeuden kaikkeen lauttakyla.fi sisältöön 1,00 euron hintaisella tekstiviestillä.

Lue lisää

  • lohi
  • pilkkumi
  • resepti

Paikalliset uutiset diginä - nyt vain 69 e/vuosi.

Tilaa
Näytä mainos