Ladataan ilmoitusta
Teema 9.9.2022 16:00Tilaajille

Patojen ja pannujen täydeltä paikallista

Sinisen keittiön kokeille uusia raaka-aineita olivat palsternakka, vuohenmaito ja peuran jauheliha.
Sinisen keittiön kokeille uusia raaka-aineita olivat palsternakka, vuohenmaito ja peuran jauheliha.
Erika Tilander

–Maistetaan yhdessä!

Tilaajalle

Haluatko lukea koko artikkelin?

Artikkeli on luettavissa Lauttakylä-lehden tilaajille. Voit tilata myös vuorokauden lukuoikeuden kaikkeen lauttakyla.fi sisältöön 3 eurolla.

Voit uusia aiemman tilauksesi käden käänteessä kirjautumalla ensin OmaLauttakylä-palveluun omalla tunnuksellasi.

 

Lue lisää

Paikalliset uutiset diginä - nyt vain 72 e/vuosi.

Tilaa