Ladataan ilmoitusta

Kotanen, Kuivanen ja Honkkila konsertoivat kirkossa

Ritva Kovanen, Keijo Kuivanen ja Tuomas Honkkila esiintyvät Huittisten kirkossa 4. syyskuuta.
Ritva Kovanen, Keijo Kuivanen ja Tuomas Honkkila esiintyvät Huittisten kirkossa 4. syyskuuta.

Huittisten seurakunta järjestää Oi kiitos sä Luojani armollinen -konsertin Huittisten kirkossa sunnuntaina 4. syyskuuta.

Konsertissa esiintyvät Ritva Kotanen, sopraano, Keijo Kuivanen, tenori ja Tuomas Honkkila, piano.

Ritva Kotanen on valmistunut laulunopettajaksi Tampereen Konservatoriosta. Hän on täydentänyt opintojaan muun muassa Tamara Lundin ja Ritva Auvisen johdolla. Kotanen on laulanut TTT:n, Tampereen Oopperan ja Tampereen Musiikkiteatterin produktioissa.

Keijo Kuivanen on opiskellut laulua muun muassa professori Liisa Linko-Malmion johdolla. Hän on tehnyt laulu- ja puherooleja TTT:ssä, TT:ssä, Tampereen Oopperassa ja Tampereen Musiikkiteatterissa.

Tuomas Honkkila on valmistunut Tampereen AMK:sta. Hän on toiminut pianonsoiton opettajana aiemmin Vakka-Suomen ja nykyään Sastamalan musiikkiopistossa. Honkkila on opiskellut muun muassa Lauri Väinmaan, Heini Kärkkäisen, Risto-Matti Marinin ja Risto Kyrön johdolla.

He ovat pitäneet lukuisia yhteisiä kirkkokonsertteja. Konserttiohjelmassa on ollut Merikannon hengellisiä lauluja ja muitakin kirkkoon sopivia kappaleita. Muita tuttuja hengellisiä lauluja ovat olleet muun muassa Mascagnin tai Caccinin Ave Maria ja Händelin Largo.

Seurakunnan järjestämään konserttiin on vapaa pääsy. Ohjelma on maksullinen.

tapahtumatiedot

Konsertti Huittisten kirkossa su 4.9. klo 16

Lue lisää

Paikalliset uutiset diginä - nyt vain 72 e/vuosi.

Tilaa