Ladataan ilmoitusta

Kaaoksen keskelläkin voi löytää rauhan – Jumalan syvempi tunteminen tuo toivon

–Jumalan löytäminen muutti elämäämme paljon parempaan suuntaan, sanovat Minna ja Veli-Pekka Joki-Erkkilä. Kuva: Seppo Haavisto
–Jumalan löytäminen muutti elämäämme paljon parempaan suuntaan, sanovat Minna ja Veli-Pekka Joki-Erkkilä. Kuva: Seppo Haavisto
Minna Karru

Hei, elämässä on vielä enemmän!

Se on otsikkona, kun Veli-Pekka ja Minna Joki-Erkkilä puhuvat keskiviikon keidashetkessä Huittisissa 3.11. He toteavat puheensa päällimmäiseksi sanomaksi sen, että Jumalan syvempi tunteminen tuo rauhan, levon ja toivon.

Molemmat Joki-Erkkilät ovat koulutukseltaan erikoislääkäreitä.

–Tyttäremme vuonna 2011 tapahtuneen kuoleman jälkeen elämämme muuttui Ymmärsimme kuinka valtava toivon sanoma kristinuskossa on ja kuinka tavattoman hyvä Jumala on, Joki-Erkkilät toteavat sähköpostihaastattelussa.

Katso Ylen Trauma-sarjan ohjelma: Tyttäreni puukotus muutti minut

–Huolimatta surusta, Jumalan löytämisen kautta elämämme on muuttunut paljon parempaan suuntaan. Olemme huomanneet sekä itsestämme että ympärillämme olevista ihmisistä, että syvempi Jumalan tunteminen tuo mukanaan paremman elämän.

–Aikaisemmin emme edes ymmärtäneet että elämä voisi olla tällaista kun se nyt on. Nyt haluaisimme auttaa ihmisiä pääsemään käsiksi tähän yltäkylläiseen elämään, joka ei järky, vaikka maailma tuntuu olevan välillä kaaoksen keskellä.

Joki-Erkkilät toteavat, että Suomessa eletään kristillisessä maassa. Siksi on heidän mukaansa haasteena, että kristinuskon näennäinen tuttuus saa helposti aikaan sen, että se jääkin loppujen lopuksi vieraaksi.

–Olemme myös omakohtaisesti kokeneet tämän. Siksi on tärkeää kuunnella Jeesuksen sanoja hyvin tarkasti. Hän antaa Raamatun sivuilla toimivat vastaukset ihmiselämän kaikkein suurimpiin kysymyksiin.

Keidashetki on Huittisten seurakunnan evankelioimistyön vastuuryhmän järjestämä.

Tapahtumatiedot

Keidashetki Huittisten kirkossa ke 3.11. klo 18

Lue lisää

Paikalliset uutiset diginä - nyt vain 72 e/vuosi.

Tilaa