Menoksi

Perheet yhdessä seikkailemaan Kännölään

Kuvituskuva: Pixapay
Kuvituskuva: Pixapay

Suomen Latu järjestää yhdessä Huittisten Latu ja polku -yhdistyksen kanssa ensi viikon lauantaina Seikkailevat perheet -tapahtuman Kännölän ulkoilualueella. Seikkailevat perheet on Suomen Ladun uusi perheliikunnan toimintamalli, jossa lapset ja aikuiset ulkoilevat yhdessä toisten perheiden kanssa.

Tapahtumassa liikutaan ja seikkaillaan, ja tutustutaan samalla omalla paikkakunnalla alkavaan Seikkailevat perheet -toimintaan, joka on suunnattu ensisijaisesti noin alle 10-vuotiaiden lasten perheille.

–Perheiden yhteisen ulkoilun ja liikunnan merkitys on kasvanut erityisesti viime aikoina, mutta monet kaipaavat ideoita, tukea ja muiden perheiden seuraa ulkoiluun, Suomen Ladun hankesuunnittelija Susanne Blomqvist kertoo.

Seikkailevat perheet -tapahtumassa on toimintapisteitä, joita voi kiertää koko tapahtuman ajan sekä 45 minuutin mittainen ohjattu metsäretki.

Blomqvist sanoo, että Seikkailevissa perheissä myös aikuiset osallistuvat toimintaan. Aikuinen voi olla lapsen vanhempi, isovanhempi tai vaikka kummi.

–Tapahtumissa etsitään myös seikkailupäälliköitä, vastuullisia aikuisia, jotka oman perheen lisäksi voisivat ottaa mukaan ulkoilemaan myös muita perheitä.

Suomen Latu ja sen jäsenyhdistykset järjestävät eri puolilla Suomea yhteensä kymmenen perheliikuntatapahtumaa elo–lokakuussa. Tapahtumissa voi ilmoittautua mukaan Seikkailevat perheet -toimintaan.

Seikkailevat perheet -tapahtuma Kännölän ulkoilualueella la 29.8 klo 12–15.

Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton.

Lue lisää

Paikalliset uutiset diginä - nyt vain 69 e/vuosi.

Tilaa