Ladataan ilmoitusta

Professori Wilska puhuu kuluttamisen sukupuolieroista

Kuvituskuva: Shirley Hirst/Pixabay
Kuvituskuva: Shirley Hirst/Pixabay

Huittisten Seudun Akateemiset Naiset ry järjestää Naisnäkökulma kestävään kulutukseen ja kiertotalouteen -teemalla tilaisuuden lauantaina 8.10. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Kestävästä kulutuksesta puhuu kulutustutkija, Jyväskylän yliopiston professori Terhi-Anna Wilska. Hänen esityksensä otsikko ja näkökulma on Kestävä kuluttaminen ja sukupuoli – onko naisten ja miesten välillä eroa

Viestintäpäällikkö Mirva Naatula Loimi-Hämeen Jätehuolto Oy:stä esittelee uutta poistotekstiilin hyödyntämismahdollisuutta ja kertoo tekstiilin matkasta kuluttajalta kiertotalouteen.

MMM Marja Anttila kertoo omakohtaisia kokemuksia kuluttajan kohtaamista haasteista muovin kierrättämisessä.

Huittisten Säästöpankkisäätiön tukemassa tilaisuudessa esiintyvät myös Sekulit ja Jukka Keskitalo, Eeva Kaplas ja musiikkiopiston opiskelijoita.

Huittisten pääkirjaston aulaan kootaan kestävää kulutusta ja kiertotaloutta esittelevä näyttely. Mukana on muun muassa esimerkkejä tuotteista, joita eri henkilöt pitävät turhina tuotteina, turhakkeina.

Näyttelyn järjestämistä tukevat Huittisten Säästöpankkisäätiö ja Loimi-Hämeen Jätehuolto. Lokakuun loppuun kestävä näyttely avataan maanantaina 3.10. kello16.30.

Tapahtumatiedot

Kestävä kulutus ja kiertotalous -tilaisuus Lauttakylän lukiolla la 8.10. klo 13

Lue lisää

Paikalliset uutiset diginä - nyt vain 72 e/vuosi.

Tilaa