Ladataan ilmoitusta
Menoksi

Pääsiäiskonsertissa mennään valoa kohti

Kohti valoa -konserttitaltioinnin on toteuttanut Suomalainen barokkiorkesteri. Kuva: Juuso Westerlund
Kohti valoa -konserttitaltioinnin on toteuttanut Suomalainen barokkiorkesteri. Kuva: Juuso Westerlund

Sastamalan seurakunta ja Sastamala Gregorianan tarjoavat pääsiäisenä katsottavaksi Suomalaisen barokkiorkesterin toteuttaman pääsiäisajan musiikkia sisältävän konserttitallenteen.

Kohti valoa -konsertissa tenori Juho Punkeri laulaa valittuja paloja Georg Friedrich Händelin Messias-oratoriosta ja aarian Johann Sebastian Bachin kantaatista Komm, du süße Todesstunde.

Pääsiäisen sanomaa juhlistetaan myös Händelin ja Georg Philipp Telemannin orkesterimusiikilla. Noin tunnin mittaisen kokonaisuuden päättää Bachin Air.

Konserttitallenne on koettavissa 2.–5.4. Linkki konserttiin löytyy Sastamalan seurakunnan verkkosivulta 1.4. alkaen.

menoksi_pääsiäiskonsertti.jpg
Suomalaisen barokkiorkesterin pääsiäiskonsertissa tenori Juho Punkeri laulaa muun muassa valittuja paloja Messias-oratoriosta. Kuva Akifoto.

Punkeri on niittänyt mainetta erityisesti vanhan musiikin ja liedin tulkkina. Hän esiintyy niin suurten kirkkomusiikkiteosten solistina kuin omissa konserteissa pianistin kanssa.

Suomalainen barokkiorkesteri FiBo on perustettu 1989. Alun perin Kuudennen kerroksen orkesteri -nimellä toimineella orkesterilla oli tärkeä rooli barokkiliikkeen tuomisessa Suomeen.

Tapahtumatiedot

Konserttitallenne seurattavissa 2.–5.4., linkki konserttiin löytyy https://fibo.fi/konsertit/2021/valoa-kohti/

Lue lisää

Paikalliset uutiset diginä - nyt vain 69 e/vuosi.

Tilaa