Paljon säätöä!

Kesäteatteri

Meno on ihan niin kuin ennenkin.
Toista teatterin tekijää tuetaan ilmein, elein, olemuksella. Ja välillä kaveria puhutellaan niin mustalla huumorilla, että ulkopuolista melkein hirvittää.
Suttilan suviteatterin sijasta ollaan kuitenkin Vampulan Metsäpirtillä, Salmenojantien varrella. Ja teatterin nimi on Taikayön sijasta teatteri Hirvenpää.
"Teatteritalo" Metsäpirtistä huolimatta kesän näytelmä esitetään Metsäpirtin pihapiirissä. Tekijät ajattelevat, että suvella kuuluu olla ulkona.

Ennen kuin teatteri Hirvenpään väki valikoi esitettävän näytelmän, he kysyivät ohjaajaksi vampulalaistaustaista Juha Koivusta. Soinilan teatterista tuttu mies vastasi kyllä.
Koivusen edellinen ohjaus oli Fedja-setä kissa ja koira vuonna 2001.

Tänä suvena näytelmäksi valikoitui Marko Laihisen käsikirjoittama Rusetteja vanhasta muistista. Laihinen käsikirjoitti sen laitilalaiselle Kaivolan kesäteatterille vuonna 2016.
–Lämminhenkinen kansankomedia. Tarjolla on niin humoristisia henkilöhahmoja ja musiikkiakin, sanovat hirvenpääläiset.
Mahtuu näytelmään myös juonittelua.
–Silti voiton vie empatia sekä rakkaus eri muodoissaan. Ennen asioiden selkiintymistä ja lutviutumista on kyllä paljon säätöä, teatterilaiset toteavat. Ja nauravat päälle.

 

 

Rusetteja vanhasta muistista -näytelmä su 29.7 ja 5.8. klo 14 ja 18, ke 1.8  ja pe 3.8. klo 18 sekä la 4.8 klo 16 ja 22 Metsäpirtin pihalla, Salmenojatie 241 Vampula

Isoisoäitiä (Erja Urvikko-Vainio) kuljettavat Tatu (Elis Lindroos), martta/upseeri-Pirkko (Johanna Paavilainen) ja Elsa (Minna Laine). Taustalla lusmuilee nokikolari (Eeva Lehtimäki).
Su 29.7. klo 14:00 - 5.8. klo 18:00
Metsäpirtin piha, Salmenojatie 241 Vampula