Monimuotoinen taidekattaus makasiinissa

Näyttely

Vanhan Virtasen makasiinissa on esillä viikonlopun ajan huittislaisten taiteilijoiden teoksia. Yhdeksän erilaista taiteilijaa on koottu yhteen tuomaan esille huittislaisen taiteen monimuotoisuutta.
–Haluan näyttelyllä osoittaa, miten monipuolista taide-elämä Huittisissa on. Kulttuurikentällä voisi tehdä enemmänkin yhteistyötä, näyttelyn kokoaja Annika Eklöf perustelee.
Kuvataiteilijat Ilona Tala ja Iina Kajander tuovat näyttelyyn maalauksiaan, Mörkö-patsaastakin tunnettu Henry Larikka esittelee moottorisahataidetta, steam-punk-tyylisuuntaa puolestaan edustaa Jani Rajamäki, joka valmistaa muun muassa valaisimia kierrätysosista ja -materiaalista.
Näyttelyssä nähdään myös taiteilijoiden Taini Rantasen ja Tarja Eklöfin keramiikkatöitä, kuvataiteilija Milla-Sofia Niemen maalauksia, kehystäjänäkin tunnetun Anuliisa Koskisuon maalauksia ja keramiikkaa sekä opettaja-valokuvaaja Joel Nokelaisen vuolemia lastulintuja.
Näyttelyn kokoajan mielestä tässä on vasta murto-osa paikallisista taiteilijoista, sillä monet heistä ovat vielä piilossa.
–Tulevaisuudessa olisi hienoa järjestää isompi, monitaiteellinen tapahtuma. Se kattaisi kuvataiteen lisäksi kulttuurin eri osa-alueita, esimerkiksi musiikkia ja runonlausuntaa, kulttuurituottajaksi opiskeleva Eklöf suunnittelee.
Huittislaista taidetta -näyttely on avoinna 20.-21.7. klo 12-17 Vanhan Virtasen makasiinissa. Vapaa pääsy.

Pipsa Vatanen

Vanhan Virtasen makasiinissa pystytettiin näyttelyä perjantaina. Tarja Eklöf laittoi esille keramiikkatöitään.
La 20.7. klo 12:00 - 21.7. klo 17:00
Vanhan Virtasen makasiini