NiceLiike-illassa hyvinvointiasiaa ja musiikkia

Tapahtuma

Zonta-kerho Huittinen järjestää Huittisten Wanhassa Pappilassa keskiviikkona 18.9. NiceLiike -tilaisuuden, jossa ravinnon, levon ja liikunnanmerkityksestä terveyteen luennoi huittislainen liikuntakeskusyrittäjä Maija Tenkanen.

–Olemme yksilöitä ja jokaisen tulisi löytää itselleen sopiva, oikea tapa syödä, liikkua ja levätä. Oman kehon viestit ovat tärkeitä signaaleja omasta hyvinvoinnista ja niitä tulisi oppia kuuntelemaan päivittäin, Tenkanen sanoo.

Hänen mukaansa yleinen kiire, stressi, vähäinen lepo ja uni kuormittavat kehoa ja mieltä kaiken aikaa enemmän.

–Luennossani paneudun muun muassa siihen, miten kehon saisi rauhoittumaan ja stressitaakan kuormituksen vähenemään.

Illan musiikkiannista vastaa vuoden 2018 Tangonuori Emilia Vahasalo.

Tilaisuus on maksullinen.

Huittisten zontat ovat osa maailmanlaajuista Zontajärjestöä, joka toimii kansallisesti ja kansainvälisesti naisten terveyden edistämiseksi sekä naisten ja tyttöjen aseman parantamiseksi. Järjestön tavoitteena on, että maailman tytöillä ja naisilla on ihmisoikeudet ja ihmisarvo ja jokainen nainen pystyy käyttämään hyväkseen kaikki kykynsä.

Zontien tavoitteena on myös parantaa naisten juridista, poliittista, taloudellista, koulutuksellista, terveydellistä ja ammatillista asemaa maailman laajuisesti ja paikallisesti palvelutoiminnan ja vaikuttamisen avulla. Zonta International täyttää marraskuussa sata vuotta.

 

Ke 18.9. klo 18:00
Huittisten Wanha Pappila