Muistiystävällisiä tekoja milloin vaan

Tapahtumat

Huittisten muistiyhdistys toteuttaa muistiviikolla muistiystävällisiä tekoja yhdessä Huittisten seurakunnan ja Huittisten kaupungin kanssa.

Kirkossa järjestetään sunnuntaina 16.9.Muistimessu. Se on tavallista lyhyempi jumalanpalvelus, jossa lauletaan paljon tuttuja virsiä.
Muistikävely-ulkoilutapahtuma käynnistyy Huhkolinnan pihalta 19.9. Matkan varrella on helppoja muistirasteja. Tapahtumasta saa myös muistineuvoja.
Muistiviikon tilaisuudet ovat kaikille halukkaille avoimia.

Huittisten muistiyhdistys kannustaa myös kuntalaisia muistiystävällisiin tekoihin.
–Niitä voivat olla esimerkiksi läheiseen yhteyden pitäminen tai ulkoilukaveriksi lähteminen. Voit myös tarjota omaishoitajalle vapaahetken tai auttaa arjen askareissa. Anna aikaasi, ole läsnä ihminen ihmiselle. Ystävällisiä tekoja voi tehdä milloin vaan, toteaa Aira Autio Huittisten muistiyhdstyksestä.

–Muistiystävällinen Suomi rakentuu yksi teko kerrallaan. Sitä rakennetaan jokaisessa kohtaamisessa, palveluissa ja aluesuunnittelussa, yhteisöllisessä ympäristössä sekä ihan tavallisessa arjessa. Meistä jokainen rakentaa muistiystävällistä Suomea, ja muistiystävällisessä ympäristössä on jokaisen hyvä elää.

 

Su 16.9. klo 10:00
Huittisten kirkko
Ke 19.9. klo 14:00
Lähtö Huhkolinnan pihalta