Ammattilaisen otteet, harrastajan ilo

Näytelmä

Teatterin puoliammattilaiset, Jarmo ja Kyllikki Salo, elävät jännittäviä aikoja. Honkolan vanhassa koulussa koittaa pian näytelmän ensi-ilta. Sastamalan Keikyässä vaikuttava pariskunta kuvailee Kesämökkivuokralaiset-näytelmää hyvän mielen komediaksi.
Se kertoo saidasta Raunosta, joka suostuu vuokraamaan kesämökin puolisonsa Marja-Kyllikin kanssa.

–Meillä on ammattilaisen otteet, mutta harrastajan ilo, Kyllikki kuvailee ja hymyilee.

Hän on vastannut näytelmän käsikirjoituksesta ja apulaisohjauksesta, miespääosaa esittävä Jarmo puolestaan ohjauksesta. Suodenniemeläinen Taina Luoti nähdään naispääosassa.

–Olen itse saanut olla 20 vuotta laadukkaassa ohjauksessa, joten en halua päästää näyttelijöitä helpolla. Kun vaatii enemmän, saa parempia suorituksia, Jarmo tiivistää.

Näytelmä työllistää kahdeksan harrastajanäyttelijää, joista vanhin on yli 80-vuotias. Näyttelijöitä on rekrytoitu esimerkiksi kirpputorin kassalta.
–Naisia on helpompi saada mukaan toimintaan, pariskunta paljastaa.

Kesämökkivuokralaisia on esitetty aiemmin Lempäälässä, jonka vieressä Vesilahdella Salot ennen asuivat.

 

 

 

Ensi-ilta su 14.4. klo 18
Muut esitykset to 18.4. klo 19, to 2.5. klo 19, su 5.5. klo 18, su 12.5. klo 17, to 16.5. klo 19, su 19.5. klo 18, ti 21.5. klo 19, to 23.5. klo 19 ja pe 24.5. klo 22.

Jarmo ja Kyllikki Salo muuttivat Vesilahdelta Honkolaan viime kesänä. –Täällä ilmapiiri on erilainen, niin vilkas ja eloisa ja sijainti on todella hyvä. Tunnin ajomatkan päässä ovat Tampere, Pori ja Rauma, pariskunta pohtii.
To 16.5. - 24.5.
Honkolan vanhalla koululla, Honkolantie 23, Keikyä