Elämän surut

Rukoushuone

Miksi en kuollut heti äidin helmaan, miksi en menehtynyt kohdusta tullessani? Miksi olivat minua vastaanottamassa polvet, minkä tähden rinnat imeäkseni? Sillä makaisinhan rauhassa silloin, nukkuisin ja saisin levätä kuningasten ja maan neuvosmiesten kanssa, jotka ovat rakentaneet itselleen pyramiideja,  päämiesten kanssa, joilla on ollut kultaa, jotka ovat täyttäneet talonsa hopealla.
Tässä on osa ehkä maailman kuuluisamman kaikkensa menettäneen ”surijan” Jobin vuodatuksesta ystävilleen, jotka tulivat häntä lohduttamaan.
Entä miten me kohtaamme surun ja menetykset tai miten voisimme lohduttaa ja neuvoa ystäväämme surussa? Tämä on aiheena Vapahtajan hoidossa -illassa 17. tammikuuta iltakuudelta.
Aiheesta puhuvat sielunhoitoterapeuttien kouluttaja kristillinen sielunhoitoterapeutti Toor Spiik, evankelista Turkka Aaltonen ja nuoriso-ohjaaja/terapeutti Rauno Vartiainen. Mukana ovat myös kristilliset sielunhoitoterapeutit Saija Lehtonen, Saija Maunu, Heli Muurinen, Sari Lindeman ja Antti Koivuniemi.

Ke 17.1. klo 18:00 - klo 20:00
Lauttakylän rukoushuone