Yhdessä liikkumisen iloa

29.05.2019 - 09:23 Hanna Äyväri
Vampulan tapahtumaan väkeä kertyi runsaasti Kuvaaja: Hanna Äyväri
Vampulan tapahtumaan väkeä kertyi runsaasti
Kuninkaisten tapahtumassa opeteltiin tekemään myös voikukista seppele. Kuvaaja Satu Noppari
Äyväri

Valtakunnallista Unelmien liikuntapäivää vietettiin 10. toukokuuta. Huittisten kaupungin yksiköt ottivat myös kopin tästä ja tapahtumia järjestettiin monin kappalein.

Vampulassa Annalan palvelukeskus ja kotihoito etelä järjestivät yhteistuumin unelmien liikunta- iltapäivän Jukolassa, teemana liikkuminen ikään katsomatta.

Mukana oli niin Annalan asukkaita, kotihoidon asiakkaita kuin perhepäivähoitaja lasten kanssa. Ulkopuolisiakin osallistujia paikalla oli, kera lukuisten vapaaehtoisten. Yhteensä osallistujia tapah-tuma keräsi kuutisenkymmentä.

Ohjelmaan kuului erilaisia lajeja, niin jättisulkapalloa kuin tuolijumppaa. Selvänä huippunumerona olivat paikalle saapuneet miniatyyrihevoset, jotka ilahduttivat kaiken ikäisiä. Saippuakuplien puhallus ja kiinniotto saivat Jukolan pihan täyteen naurua.

Aurinkoinen sää suosi paikalle saapuneita ja kaksi tuntia liikkuen meni nopeasti, kävijät olivat tapahtumaan tyytyväisiä ja toivoivat lisää vastaavia tempauksia.

Huittisissa Kuninkaisten vanhainkoti yhdessä päiväkodin kanssa järjesti ulkoilutapahtuman, jo-ka saavutti noin kuusikymmentä kävijää, Kaarirannassa kävijämäärä kohosi samaan lukemaan. Kuninkaisten tapahtumassa mukana oli myös koiria sekä kukko.