Betonista varjokujan poikaan

23.10.2017 - 17:40 Mukana ollut

Hieno pitsiliina ja froteiset pyyhkeet olivat betonin lisäksi ainesosina avoimet kylät -tapahtumassa Rekikosken kylätalolla, kun Vesasen Tarja ja Rekikosken Outi pitivät betonityönäytöksen. Nähtävillä silloin oli Tarjan töitä.

Heinäkuulla oli lettukekkerit. Posket hehkuen Outi paistoi ämpärillisen lettusia parempiin suihin pisteltäviksi.

Lipussa luvattiin untuvanpehmeää risteilyä, kun myöhemmin heinäkuussa ky-läyhdistysväkeä ystävineen matkusti vanhanajan höyrylaiva Ukkopekalla Turusta Naantaliin. Presidentin kesäasuntoon tutustuttiin ulkoapäin, Kultarannan puutarha kierrettiin oppaan kanssa. Ihailtavaa riitti.

Unikeonpäivästä huolimatta emme nähneet Naantalissa unikekoa. Liekö mennyt nukkumaan?

Elokuun tiistaikerhossa kylätalon pihalla pelattiin "bretagnea".

Syyskuussa ruokailtiin yhdessä Kivikylässä ja sitten kylläisinä kaadettiin keiloja Keilahallissa.

Syyskuisessa näyttelyssä kylätalolla esillä oli paikallisten tekijöiden toisi taidok-kaita maalauksia. "Eikö taiteen korkein tehtävä ole sinä, että se opettaa meitä nä-kemään kauneutta todellisuudessa", siteerasi Arja vieraskirjaan Eino Kailan tekstiä.

Lokakuun tiistaikerhossa liikuteltiin ensin Outin johdolla kaikkia kehon osia ja lopuksi aivosoluja Suomi 100 -teeman mukaisesti.

Lokakuisena sunnuntaina kirsikkana kakun päällä oli Pispalan Sälli ja Sinirytmi-orkesteri, jotka upeasti esittivät tuttuja lauluja: Poika varjoiselta kujalta, Vihreät niityt, Hopeinen kuu...

Rekikoskelaisen ajanlaskun ylöskirjasi'

mukana ollut