Dorikset allekirjoittivat perustamiskirjan

11.10.2016 - 07:55 Rauni-Eliisa Wasell
Lions Club Huittinen Doriksen perustajajäsenet potretissa, joukosta puuttuvat  Anita Säilä ja Piia Leppämäki. Kuvaaja: Samu Toivonen
Lions Club Huittinen Doriksen perustajajäsenet potretissa, joukosta puuttuvat Anita Säilä ja Piia Leppämäki.

Alkukesästä perustettu Lions Club Huittinen Doris vietti 17.9. Charter Night eli perustamisjuhlaa Kivikylän Hullussa Lenkissä.

Kummiklubi Lions Club Vampulan presidentti Tapio Nieminen muistutti tervetulopuheessaan Doriksia siitä, että jokaisen jäsenen tulee ottaa vastuu klubista ja jokaiselle jäsenelle tulee antaa mahdollisuus toimia ja kehittyä klubin jäsenenä.

Piirikuvernööri Raimo Gröhn toi M-piirin tervehdyksen ja onnittelut. ”Dorikset ovat arvokasta joukkoa Lions-toiminnassa.”

Huittisten kaupungin tervehdyksessä kaupunginjohtaja Jyrki Peltomaa kiitteli klubin nimivalintaa onnistuneeksi. Doris on osa huittislaisuutta ja näkyvästi esillä kaupunkikuvassa.

Lions-liiton edellisen kauden puheenjohtaja Jari Rytkönen kehotti juhlapuheessa Dorista uutena klubina etsimään se ”meidän juttu” ja miettimään mitkä ovat palvelutyön kohteet ja toimintamuodot.

Juhlapuheiden välissä nautittiin Kivikylän kokkien valmistama juhlaillallinen. Kuultiin myös Huittisten musiikkiopiston viulistien esittämää musiikkia, illan tanssimusiikista huolehti Jukka Keskitalo. Myös Loimaalaiset Ämmät esiintyivät.

Illan kohokohta oli perustamiskirjan allekirjoitus. Dorikset yksitellen aakkosjärjestyksessä allekirjoittivat perustamiskirjan ja ottivat vastaan opaslioneilta jäsentodistuksen ja lionien perustamismerkin. Tämän jälkeen klubin presidentti Hilve Reijonen otti vastaan perustamiskirjan piirikuvernööriltä. Kiitospuheessaan hän kiitti kunniasta liittyä erinomaiseen järjestöön, jossa kaikki yhdessä pystyvät auttamaan apua tarvitsevia. Dorikset aloittavat innokkaina humanitäärisen palvelun paikkakunnan ja muun maailman hyväksi sekä yhteistyön muiden paikkakunnan tahojen kanssa toteuttaessaan palveluprojekteja.

Reijosen sanoin: ”Todistakoon toimintamme, että Lions Club Huittinen Doris on edistyksellinen voima paikkakunnallemme. Osoittakaamme lioneina kaikille niille ihmisille, joita kohtaamme, se todellinen tarkoitus ja inspiraatio joka meitä ja toimintaamme ohjaa: Me Palvelelemme."