Lukijan sana

Perussuomalaiset eniten lapsiperheiden asialla

13.11.2019 Huittisten Perussuomalaisten valtuustoryhmä Niina Immonen, Simo Riuttamäki, Ilkka Riuttamäki, Antti Suomela

Perussuomalaiset eniten lapsiperheiden asialla. Näin uutisoi vahvasti Keskustalainen Maaseudun tulevaisuus tänä syksynä. Tulos on saatu kattavan kyselytutkimuksen perusteella.

Tutkimuksen mukaan maaseutumaisissa´kunnissa vastaajista vain... Lue lisää »

Mieluummin enkeleitä

13.11.2019 Raimo Kiiveri

Samalla kun pyhäinpäivänä kunnioitetaan edesmenneitä omaisia, joudutaan lukemaan suuria otsikoita ”Halloween”-juhlasta. Toimittajan pitäisi tietää, että siinä juhlassa palvotaan keskiaikaisia velhojen ja vainajien henkiä. Sääli lapsiamme kaiken... Lue lisää »

Loppujen lopuksi juotiin kirkkokahvit

13.11.2019 Laulamassa ollut

Toissa lauantaina saimme viettää Huittisten seurakunnassa Pyhäinpäivää.

Ensin kirkossa messun yhteydessä kuulimme alttarilta lueteltuna edellisen vuosijakson aikana keskuudestamme poisnukkuneiden omaisten ja ystävien nimet. Niitä... Lue lisää »

Onko järkee?

13.11.2019 Miettikää ny vähän

Huittisten koulukeskustelu menee yli hilseen. Jonkun mukulat saa opiskella koko kouluaikansa 12 oppilaan ryhmässä, toisten mukulat ahtautuu 25 tai 30 kaverin kanssa luokkaan. Mahtaa noista toisista tulla viisasta ja oppinutta porukkaa, kun ovat... Lue lisää »

Huolta kouluasioista

13.11.2019 Joukko tuen asiantuntijoita

Huittisissa oppilasmäärät pienenevät hälyttävällä vauhdilla. Se oppilasjoukko, joka tarvitsee koulussa ja muussa elämässään yhä moninaisempia tukitoimia, ei kuitenkaan vähene, vaan päinvastoin kasvaa.

Kouluissa tarvitaan oppilaille yhä... Lue lisää »

Napakat

13.11.2019

Kiltti joulupukki, voisitko tuoda Prantinkatu 3:n asukkaille jätesäkkirullan, ettei tarvitse pihajätteitä kantaa jalkakäytävän ja ajoradan välissä olevalle kaupungin nurmialueelle. Sama harrastus tuntuu olevan myös ykkösessä. Mitä mieltä on... Lue lisää »

Pitäiskös olla huolissaan?

06.11.2019 Lapset ensin

Huittisten keskustaan ollaan suunnittelemassa uutta ala-asteen koulua. Nyt on olemassa viisi hyvin toimivaa ala-astetta, hyväkuntoisine rakennuksineen. Pätevät opettajat ja kohtuulliset koulumatkat oppilaille, jotka pääsevät hyötyliikkuen... Lue lisää »

Millaista lapsiperheystävällistä Huittista haluatte rakentaa?

06.11.2019 Joonas Immonen, 19, Huittisten kaupunginhallituksen jäsen (kesk)

Perussuomalaisten ulostulon (LL 30.10.) myötä haluan henkilökohtaisesti myös ottaa kantaa kouluasiaan, 19-vuotiaan opiskelijan, nuoren, huittislaisen, mutta... Lue lisää »

Koulurakennukseen professori Eero Hiirosen taidetta

06.11.2019 Risto Lauhanen

Lauttakylässä (mm. 30.10.) on ollut vilkasta keskustelua Huittisten uudesta koulusta. Viimeksi päätoimittaja Marja-Liisa Hakanen tarttui... Lue lisää »

Huittisten uudesta koulusta

30.10.2019 Huittisten Perussuomalaiset ry

Tämänkin lehden sivuilla on käyty keskustelua Huittisten uuden koulun paikasta. Me Huittisten Perussuomalaiset haluamme myös panna lusikkamme soppaan.

Paitsi koulun paikasta haluamme, että puhuttaisiin uuden koulun tarpeesta. Syntyvien... Lue lisää »

Sivut