Lukijan sana

Seurakunnan keskiviikkokerhon ruuanvalmistuksesta

16.04.2019 Hyvän ruuan puolesta!

Lauttakylä-lehden tilaajana en malttanut olla tarttumatta kynään ja kirjoittaa ajatuksiani seurakunnan keskiviikkokerhon ruuanvalmistuksesta. Lehdessä 10.4. oli ... Lue lisää »

Keskiviikkokerhon aterioinnista

16.04.2019 Seurakuntalainen

Lauttakylä-lehdessä (10.4.) oli sekä juttu Huittisten seurakunnan alijäämäisestä tilinpäätöksestä että Lukijan sanassa haaste ruuanlaittamiseen seurakunnan... Lue lisää »

Koulupäätös on muutettava

16.04.2019 KV

Lauttakylän uusi koulu ehdottomasti kivikoulun paikalle, eikä Huhkolanpuistoon niin kuin valtuusto päätti.

Vanhan koulun paikalle on valmiit liikenneyhteydet, ei tarvita silta- eikä tietöitä. Myös viemäri-, vesija sähköliittymäasiat ovat... Lue lisää »

Pistän lusikkani koulusoppaan

16.04.2019 Juha Turto

Kritisoin koulupäätöstä, onko ajankohta oikea? Voisiko rakentamista lykätä?

Sanotaan, että tänne muuttaa ihmisiä kun on uusi koulu. Ei pidä paikkaansa. Työpaikat ovat ainoa keino saada tänne uusia asukkaita. Niihin pitää panostaa.

... Lue lisää »

Uusi alakoulu Huhkolaan!

10.04.2019 Jyrki Peltomaa, Huittisten kaupunginjohtaja

Ratkaisussaan uuden alakoulun paikasta valtuuston enemmistö päätyi tarkempien maaperäselvitysten jälkeen samalle kannalle kuin yksimielinen kouluhankkeen ohjausryhmä ja äänestyspäätöksellä kaupunginhallitus.

Aikaisemmassa päätöksessään... Lue lisää »

Kaupunki lehden tekijänä

10.04.2019 Jukka Saarinen, toimittaja ja sisältötuotantoyrittäjä

Huittisten kaupunki kilpailee alan ammattiosaajien kanssa julkaisutoiminnasta. Viikolla 13 ilmestyi Lauttakylä-lehden välissä Agri Huittinen -lehti. Lehden julkaisijana on Huittisten kaupunki, päätoimittajana kaupungin markkinointi- ja... Lue lisää »

Vastaus Jukka Saarisen kysymyksiin

10.04.2019 Helena Kaitanen, markkinointi- ja viestintäsuunnittelija Huittisten kaupunki

Harmillista, jos AgriHuittinen-liite on antanut ymmärtää olevansa journalistinen julkaisu, sillä sitä se ei ole. Pääpaino on yritysmainonnassa, kuten Saarinen esille toikin. Agri- Huittinen-liite ei siis ole lehti, vaan sanomalehden välissä... Lue lisää »

Kaikki oli verolle pantava rankimman kautta

10.04.2019 Jotain rotia päätöksentekoon

Huittinen profiloituu tällä hetkellä valtakunnan kärkiverottajana. Mökkiläisten kurittamisen lisäksi kaupunki on nyt päättänyt laittaa myös rakentamattomat rakennuspaikat verolle – lain säätämästä maksimiarvosta eli 6 prosenttia.

Päätöksen... Lue lisää »

Velkaa velan päälle

10.04.2019 Kunnanjuuselaa kaipaava Timo Kouttu

Lauttakylä-lehden (3.4.) mukaan kaupunginjohtaja Peltomaa toteaa: ”Velkamäärä kasvaa hälyttävän nopeasti!” Eikö olisi johtavana virkamiehenä syytä... Lue lisää »

Haaste ruuan laittamiseen

10.04.2019 Helena Manninen, Suontaustan diakoniapiirin vetäjä

Suontaustan diakoniapiiri haastaa huittislaiset yhdistykset vapaaehtoistyöhön. Diakoniapiiri tarjosi keittolounaan seurakunnan keskiviikkokerholaisille maaliskuussa, ja siitä syntyi idea, että jos muutkin yhdistykset tekisivät samoin,... Lue lisää »

Sivut