Napakat

31.10.2018

Hyvä ihminen. Sinä, joka veit automaattiin unohtamani pankkikortin kassalle. Tuhannet kiitokset! Olet hieno ihminen.
Tuula

 

Huittinen teetätti pääkaupunkiseudulla kalliin i-esitteen. Julkaisussa kirjoitetaan: ”Kivikylän tehtaanmyymälä Hullulenkki on yksi Huittisten maamerkeistä. Myymälän katolla komeilee suuri lenkkimakkara, joka toimii myös oivana majakkana uusille myymälän asiakkaille”. Jos esitteen olisivat tehneet paikalliset viestinnän ammattiosaajat, ei moista töppäystä olisi sattunut. Kilpailutettiinko sitä edes?
Mistä näitä oikein tulee?

 

Kaaduin viime torstaina suojatiellä polkupyöräni kanssa Lautturin kohdalla enkä päässyt omin avuin ylös. Kolme autoilijaa pysähtyi, mutta kukaan ei tullut auttamaan. Sen sijaan Huitsikan kuljettaja Hiireey Abdikarin nousi autostaan ja tuli avukseni. Hänelle tuhannet kiitokset!
Paavo Mattila

 

Monet työnantajat ja työntekijät kärsivät viinan takia. Maalarimestari tuli kotiin pitkäksi venähtäneen työpäivän jälkeen. Hänen nenänsä ja poskensa punoittivat, ja hän yski kovasti. ”Mikäs se saa sinut noin yskimään ja punoittamaan”, kysyi vaimo napakasti. ”No kun siellä rakennuksella oli niin hirveästi viimaa”, maalarimestari yritti selittää. ”Tsot, tsot”, sanoi vaimo: ”Nyt taisi mennä yksi kirjain väärin.”
Rei-Land