Postilla ongelmia opinto-ohjelman jaossa

26.08.2019 Virpi Havia, Sataopiston rehtori

Nimimerkki Opistossa yhtä ja toista opiskellut kyseli (LL 21.8.) miksei Sataopiston opinto-ohjelmaa jaettu kaikkialle Vampulassa. Kiitos palautteesta. Ongelmista on aina hyvä kuulla, jotta niille voi tehdä jotakin.

Vampulaa ei suinkaan ole unohdettu, kuten ei muitakaan Sataopiston toiminta-alueita. Olen tilannut Postilta jakelun joka talouteen Huittisissa mukaan lukien Vampula, Punkalaitumella, Harjavallassa ja Eurassa.

Palvelu on maksullinen, joten näin ollen olettaisi sen myös toimivan hyvin. Kyseessä on julkinen tiedote, joten ohjelmamme pitäisi tulla jaetuksi joka talouteen huolimatta esimerkiksi ilmaisjakelukiellosta.

Opistolle on nyt kuitenkin tullut jonkin verran ilmoituksia myös Huittisista ja Harjavallasta, että esite ei olekaan mennyt joka paikkaan.

Näyttääkin siltä, että Postin palvelussa on ollut ongelmia. Jotta pystyisimme selvittämään ongelman koko laajuuden, toivon että kaikki Sataopiston jakelualueelle kuuluvat henkilöt, jotka eivät ole ohjelmaa saaneet, ilmoittaisivat osoitteensa toimistoihimme.Tämän jälkeen otan yhteyttä Postiin ja he saavat selvitellä mikä heillä on mennyt pieleen.

Toivottavasti Posti myös jatkossa parantaa palveluaan, jotta palvelu josta maksamme, toimisi kunnolla ja kaikki jakelualueelle kuuluvat saisivat ohjelmamme ajoissa.

Vampulan kirjastoon on toimitettu jonkin verran ohjelmia ja niitä voi sieltä noutaa, mikäli Posti ei ole ohjelmaa kotiin tuonut. Ohjelma löytyy myös verkosta opiston kotisivuilta osoitteesta huittinen.fi/sataopisto.

Tervetuloa opiskelemaan Sataopistoon!