Napakat

21.08.2019

Huittisten torin nurkalta löytyi viime torstaina aamupäivällä usean avaimen nippu. Onko sinulta monta avainta hukassa? Ota yhteyttä 02 555 4200/toimitus.

 

Sammun koulun parkkipaikkaa on laajennettu. Hyvä! Huonoa on se, että ihmiset eivät käytä parkkipaikkaa hyväkseen, vaan pysäyttävät tai jättävät autonsa Töyryntielle. Joskus kapea tie on niin täynnä, että tienvarren asukkaat pääsevät vain vaivoin kulkemaan. Niinkin on joskus käynyt, että kotona on oltu pari tuntia jumissa, kun auto on parkkeerattu väärään paikkaan. Käyttäkää ihmiset parkkipaikkaa.
Rami Kärki

 

Oletko kadottanut silmälasisi? Yhdet sellaiset on löydetty Huittisten taksiaseman kohdalta kadun toiselta puolen. Voit kysellä lasien perään 02 555 4200/toimitus.

 

Sahkon alueelta Huittisissa kissa karkasi omille teilleen elokuun ensimmäisenä lauantaina. Onko kukaan nähnyt hukassa olevan näköistä mustaruskeavalkoista kissaa? Kasvot ja kaula ovat kissalla valkoiset, samoin tassut. Jos olet nähnyt, niin ota yhteyttä toimitukseen toimitus@lauttakyla.fi tai 02 5554200/toimitus, niin saat kissanomistajan yhteystiedot.