Lauttakylän Yhteiskoulun ja lukion juhlista

21.08.2019 Marja Anttila, puheenjohtaja Lauttakylän Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry marja.anttila@alumni. helsinki.fi

Lauttakylän Yhteiskoulun ja lukion juhlista Kirsi Waahteralle ja koulun muille entisille oppilaille.

Lauttakylän Yhteiskoulu ja lukio täyttää 110 vuotta. Pääjuhla on perjantaina 15.11. ja lauantai 16.11. on varattu luokkakokousvieraille. Tämä tieto on koulun verkkosivuilla.

Lauttakylän Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry suunnittelee yhteisen ohjelmatuokion järjestämistä lukiolla lauantaina, jonka jälkeen eri luokat voivat pitää omia tapaamisiaan. Rehtori Timo Mäkisen mukaan sekä yhteistä ohjelmaa että luokkakokouksia on mahdollista järjestää.

Yhdistyksen hallituksessa on jo pariin otteeseen ideoitu yhteistä ohjelmaa. Jäsentapaamisen (10.8.) tarkoituksena oli saada uusia ideoita ja ajatuksia ohjelman suunnitteluun. Niitä myös saatiin. Tältä pohjalta hallitus lähtee selvittämään eri mahdollisuuksia.

Ohjelmaa olisi maksimissaan puolitoista tuntia, jotta luokkakavereiden tapaamiseen jäisi aikaa. Myös ruokailumahdollisuuksia selvitetään.

Järjestelyjen helpottamiseksi luokilla pitäisi olla yhdyshenkilö, joka hoitaisi yhteydenpidon, ilmoittaisi osallistujat, ruokarajoitteet yms.

Sähköposti ja puhelin ovat oivia tiedottamisvälineitä. Yhdistys pyrkii mahdollisuuksien mukaan tiedottamaan juhlasuunnitelmista ja muista järjestelyistä Lauttakylä- lehdessä sekä sähköpostitse, kun osoite on tiedossa.