Napakat

20.06.2018

Sateen annin saaviin keräsin, toiveikkaana uuteen aamuun heräsin. Vaan kun joutui päivä puoleen, jo liikeni aihetta huoleen. Sangot, ämpärit, kaikki nurin – sitä siinä itsekseni hetken surin. Koittakaas, Huhkolan penskat miettiä vähän, oliko tosiaan aihetta hommaan tähän? Auttaisiko edes tovin, jos edessä olisi nuhtelu kovin? Risuja annan, samalla kun sankoni varastoon kannan. Josko loppuis leikkinne tähän, naurattaa niin kovin vähän.
Harmistunut

 

Sinä, joka veit polkupyöräni Lautturin oven edestä 6.-7.6. Minä kun en ole koskaan koskenut toisen omaisuuteen, tuntuu varastaminen vieraalta ja siksi pyöräni oli lukitsematon. Palauta pyöräni pian samaan paikkaan takaisin tai ota minuun yhteyttä, niin sovitaan asia. Yhteystietoni saat toimituksesta.
Jupiter

 

Onnea tangofinaaliin Petri Kiiski! Miesten ja naisten finaaliin tiensä raivasi kuusi kovatasoista laulajaa. Lehdessä mainittujen viiden kuningasehdokkaan lisäksi mukana on myös kemiläinen Marko Haapaniemi.
Hulluna tangoon

 

Vaarallinen risteys. Mitään ei näe, kun kääntyy pyörällä tai autolla Vakkakujalta vasemmalle Torkinkadulle. Isot istutukset peittävät näkemisen. Voidaanko kyseiselle asialle tehdä mitään?
Huolestunut