Napakat

19.06.2019

Koulutulokkaiden kypäristä. Lauttakylän koulun Lautta 1:n oppilaat saavat pyöräilykypäränsä aivan niin kuin muutkin koulunsa aloittavat. Meillä Lautalla on tapana jakaa kypärät syksyllä, kun koulu alkaa. Samalla keskustelemme liikenneasioista. Pahoittelen, etten tullut asiaa tutustumispäivänä maininneeksi. Kypärät odottelevat lapsia koululla. Aurinkoista kesää kaikille!
Johanna Takala, opettaja

 

Olin kesäkuun alussa lenkillä Kännönvuoren pururadalla ja panin merkille, että kaikki aiemmat kulkijat eivät olleet olleet ihmisiä. Ainakin yksi hevonen oli jättänyt lenkkipolulle isot, painavat jäljet. Taitaa Kännölän säännöissä olla sellainen kohta, että edes koiria ei saisi lenkkipoluilla ulkoiluttaa.
Kuntoilija

 

Oletko löytänyt lompakon jostain Huittisten terveyskeskuksen ja linja-autoaseman väliltä? Lompakko on kadonnut torstaina 13. päivä. Lompakon voi tuoda toimitukseen. Lompakon omistaja on luvannut löytäjälle pienen löytöpalkkion.

 

Ihmettelen vain, kuinka kauan mahtaa mennä Sammussa yhden sillan korjaamiseen aikaa. No, en ihmettele, kun työmiehiä ei näy koskaan. Toivottavasti on juhannukseksi valmis, muuten on valtatie 12 tukossa Sammussa.
Liian kauan

 

Oletko kadottanut mustapäisen avaimen – todennäköisesti pyörän avaimen – Kännönvuoren lenkkimaastossa? Sellainen löytyi tiistaina 11.6. Jos tuntuu omalta, ota yhteys 02 5554200/toimitus