Napakat

15.08.2018

Huittisten terveyskeskuksen päivystysvuorossa ollut lääkär Atte Hölttä ja sairaanhoitajat Hölttä ja Mikkonen: kiitos erinomaisesta huolenpidosta viime keskiviikkona puolilta päivin. Hoiditte minua, pelästynyttä potilasta erinomaisen hyvin. Eniten minua koskettivat Atte Höltän sanat. Hän katsoi suoraan silmiin ja sanoi mitä tarkoitti. Ne kannustavat minua toipumisessa.
S.O.

 

Mustavalkoinen, pitkäkarvainen kissa on kadoksissa. Oletko nähnyt sellaista Rutavan seudulla? Kissanomistajan yhteystiedon saa toimituksesta 02 5554200 tai toimitus@lauttakyla.fi.

 

 

Oletko löytänyt kuulolaitteen? Kuulolaite katosi maanantaina 6.8. kauppareissulla Säästömarket–Lidl–Härkäpakari. Kadottajalle laite on välttämätön, joten hän lupaa löytäjälle pienen talteenottopalkkion. Ota yhteyttä toimitukseen 02 555 4200
tai toimitus@lauttakyla, niin saat kuulolaitteen omistajan yhteystiedot.

 

 

Eilen kolahti Sataopiston ohjelma laatikkoon. Paljon mielenkiintoisia kursseja on tarjolla, mutta edelleenkään opistolla ei käy Edenredkortti maksuvälineenä. Vastaus on joka vuosi sama: ei ole maksupäätettä millä maksun voi suorittaa. Nyt Edenredillä olisi mahdollista maksaa myös mobiilimaksuna omalla puhelimella, joten ei tarvittaisi edes konetta. Tultaisiinko täällä vihdoinkin 2000-luvulle. Tylsää lähteä muualle kursseille.
Ihmettelevät
 

Sataopiston kursseja voi maksaa Smartum- ja tykyliikunta, kunto- ja kulttuuriseteleillä tai Edenredin virikeseteleillä. Opiskelija voi myös suorittaa maksu kaikilla edellä mainituilla seteleillä mobiilimaksuna. Setelit tai tosite mobiilimaksun suorittamisesta pitää toimittaa opiston toimistoon tai kurssin opettajalle kahden viikon kuluessa kurssin alkamisesta. Tervetuloa kursseillemme!
Virpi Havia, Sataopiston rehtori