Hyvä lounastarjonta, mutta…

11.04.2018 Hyvän lounasruuan ystävä

Huittisissa on todella paljon lounasravintoloita, joten joka päivä on mistä valita. Ruoka on pääosin hyvää, eikä olekaan ihme, että ruokapaikat houkuttelevat väkeä kauempaakin.

Teemme työpaikalla aina vertailua ja mietimme, minne mentäisiin lounaalle. Eniten pisteitä saavat ne lounaspöydät, joista löytyy hyvää keittoa ja paljon salaatteja.

Torstai on keittolounaita suosivalle ongelmapäivä, sillä joka paikassa on tarjolla vain hernekeittoa. Siinä ei ole mitään vikaa, mutta kun kaikkien vatsa ei sitä siedä. Sen takia olisi mukavaa, jos joku keittelisi torstaisin jotain muuta soppaa.

Olen pannut merkille myös sen, että kaikissa paikoissa lounas on kovin lihavoittoinen. Pääosin tarjolla on joka päivä possua, broileria ja makkaraa, mutta kalaa kovin harvoin.
Varsinkin toimistotyötä tekevät haluavat syödä kevyesti ja kala on sekä kevyttä että terveellistä, kun sitä ei upoteta kermakastikkeeseen eikä leivitetä.

Jos lounasruuan tekijät voisivat laittaa nämä pienet toiveet korvan taakse, siitä ilahtuisi moni muukin kuin allekirjoittanut.