Millaista lapsiperheystävällistä Huittista haluatte rakentaa?

06.11.2019 Joonas Immonen, 19, Huittisten kaupunginhallituksen jäsen (kesk)

Perussuomalaisten ulostulon (LL 30.10.) myötä haluan henkilökohtaisesti myös ottaa kantaa kouluasiaan, 19-vuotiaan opiskelijan, nuoren, huittislaisen, mutta myös Huittisten kaupunginhallituksen jäsenen näkökulmasta.

Nykyinen tilaratkaisu on pidemmän päälle kestämätön. Minä en henkilökohtaisesti halua tehdä sellaista politiikkaa, jonka seurauksena lapset joutuvat opiskelemaan liian suurissa ryhmissä, syömään lounaansa urheiluhallin aulatilassa tai ahtautumaan liian pieniin tiloihin.

Huittisissa on puhuttu myös paljon esimerkiksi varhaiskasvatuksen, musiikkiopiston ja liikuntasalitilojen puutteesta. Kouluinvestointi tarjoaisi tilat muillekin kuin ala-astelaisille.

Huolestuttavaa on, että Perussuomalaiset Huittisissa kokevat, etteivät lapsemme Huittisissa vielä tästä huolimatta tarvitse uutta koulua. Millaista lapsi- ja lapsiperheystävällistä Huittista Perussuomalaiset haluavat rakentaa?

Taloustilanne on poikkeuksellisen huono Huittisissa, sekin on myönnettävä. Joka tapauksessa koulu tultaisiin tekemään lainarahalla, ainakin osittain. Se 13 miljoonaa euroa ei ole kuitenkaan senttiäkään tarpeeton, jos se käytetään lapsiin ja nuoriin.