Napakat

06.03.2019

Ihmetyttää, kun uuden Tahto Areenan pelikello elää vanhaa aikaa. Summeri tuuttaa lentopallo-ottelussa jo muutaman vuoden käytöstä poissa olleiden teknisten aikalisien merkiksi. Onko uudessa hallissa vanha pelikello?
Lentopallofani

 

Mihin ovat unohtuneet istuimien selkänojat Tahto Areenan katsomossa? Esittelin taannoin rinta kaarella kahdelle vieraalleni uutta hallia. He esittivät tämän kysymyksen. Yhdessä totesimme, että halli on komea ja edustaa nykyaikaa. Katsomo puolestaan on todella nolo ja edustaa jotain 50-lukua. Osaako joku vastata tähän kysymykseen?
Nolostunut ikiliikkuja

 

Joskus asiat sujuvat todella nopeasti. Näin kävi Hiukkalankadun alueella sähkökatkon sattuessa. Sallila Energian asentaja tuli pian paikalle ja palautti alueelle sähköt. Siitä iso kiitos.

 

Lauttakylän uusi koulu ehdottomasti kivikoulun paikalle. Tontille on valmis liikenneyhteys sekä viemäri-, vesija sähköliittymät. Sijainti ja maapohja ovat ok. Tästä kaikesta on iso etu rahallisesti ja ajallisesti. Kivikoulun tontin sijainti on keskeinen. Lähellä ovat linja-autoasema ja vanha kunnantalo, josta voisi tulla paikka oppilaiden iltapäivätoiminnalle. Kokonaiskustannus ja toimivuus huomioiden, uusi koulu siis kivikoulun paikalle.
K. Valiola

 

Onko sinulla yksi sormus tavallista vähemmän? Horoskooppi-aiheinen sormus löytyi maanantaina aamulla Karpintien keskivaiheilta Huittisista. Sormuksen voi lunastaa tuntomerkkejä vastaan. Ota yhteys toimitus@ lauttakyla.fi tai 02 555 4200/toimitus.

 

Tahto-Areena päihteetön? Liittyikö Tahto-Areenan rahoitukseen sitoutuminen päihteettömyyteen? Miksi pitkin lattioita löytyy käytettyä nuuskaa?
Päihteetön liikkuja