Napakat

06.02.2019

Ala-asteen suojatien luona lumikasa peittää näkyvyyttä, ei näy pikku oppilaita, kun on auto kohdalla. Todella suuri kiitos Hiljakadun loistavasti hoitavalle lumimiehelle!
Paljon ohi ajava
 

Poikien kanssa olemme muistelleet Ripovuorella pidettyjä juhannusjuhlia vuodelta 1951. Juhlat olivat kaksipäiväiset ja ohjelmaa oli paljon – torvisoittoa, näytelmä, huumoria, laulua... Minä itse olin tanhuryhmässä.

Muistan, että muun muassa Lehtomäen Jorma oli mukana voimisteluesityksessä. Juhannusaattona soitti paikallinen tanssiorkesteri Pic-Nic. Mahtoiko olla E. Suonpään orkesteri?

Onko kenelläkään muistikuvia näistä juhlista? Keitä oli esiintymässä? Löytyisiköhän vielä kuvia? Tietoja voi lähettää lehden toimitukseen toimitus@ lauttakyla.fi tai soitella minulle, 02 765 8128.
Mikko Vesikko

 

Satuitko sinä löytämään maanantaina kymmenen maissa Huittisten terveyskeskuksen pihalle pudonneet avainnipun? Jos löysit avaimet, ota yhteyttä toimitukseen. Me välitämme tiedon avaimiaan kaipaavalle autoilijalle. Soita numeroon 02 - 555 4200/toimitus.

 

Nyt lapset pois lumikasoista leikkimästä, ettei käy vahinkoa!
Säikähtänyt