Naiset, naiset

03.05.2018 Pettynyt

Mihin ovat kaikki naiselliset naiset kadonneet? Ei näy helmojen heiluntaa edes kesällä. Kaikki nuoret ja vanhemmat tepastelevat tiukoissa pillifarkuissa tai trikoissa. Trikoot eli leggingsithän eivät edes ole päällihousut, vaan niiden kanssa puetaan hamonen tai tunika/t-paita, joka ulottuu puoleen reiteen.

Harvalla ensinnäkään on niin täydellistä vartaloa, että pillifarkut olisivat hyvän näköiset. Miksi täytyy näyttää joka pahkura, monttu ja kolo. Eikö pitäisi myös jättää jotain ”arvailujen” varaan. Kas kun kaiken näyttäminen ei ole edes seksikästä.

Olen keskustellut miesten kanssa kyseisestä pukeutumisesta. Suurin osa heistä on sitä mieltä, ettei kyseinen pukeutuminen ole todellakaan seksikästä, päinvastoin.

Mitä muodikkuuteen tulee, jo viime kesänä tulivat muotiin kunnon suorat housut ja tänä vuonna lahkeet sen kuin leviävät. Olet sitten hoikka tai tukevampi, niin kunnon istuvat suorat housut ovat pukevamman näköiset ja tyylikkäämmät kuin tiukat.Ja meillä naisillahan on valinnan varaa: Ole naisellinen ja pistä hame päälle.

Suoraan sanoen kauhulla odotan ensi kesää ja tyylitöntä paljastavaa pukeutumista.